25.april bi mogao biti SJAJAN DAN za OVA TRI znaka zodijaka!

25.april bi mogao biti SJAJAN DAN za OVA TRI znaka zodijaka!

24. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate se kao pod prismotrom sta cete odluciti i koji korak napraviti. Vreme je da ga se oslobodite i da vas nije briga!  Nebitno je da li cete uspeti ili pogresiti, ali je vazno da to ucinite vi po svojoj volji. Dugo ste ispunjavali tudju volju.

 

SKORPIJA

Vasa je tuga velika i ne znate sta da se moze iz nje proizvesti. Mozda u trenu donesete  novu odluku koja nece biti po volji drugima.Pazite ako vas neko bude savetovao, verujte da ce biti prijateljski. Svi vas razumeju, ali vi ne razumete njih.Samo se plase da ne pogresite opet!

 

STRELAC

Vasa ljubav moze biti lepa, da se samo okanete ponosa. Mnogo ste i tvrdoglavi, pa vucete na svoju stranu. Ako partner bude mogao da istrpi vase bubice, opstacete u vezi. Naucite i sami, da u ime ljubavi, cinite sitne ustupke.Mogli biste biti drugi srecnik ovog dana!

 

JARAC

Ne znate kako da savladate tugu ovih dana, pa nadjite nacina bar danas.Idite u drustvo, krecite se, zovite prijatelje! Ako podelite svoju muku, imate sanse da olaksate sebi. Valda postoji neko kome danas mozete poveriti tugu i svoje nemire u dusi.

 

VODOLIJA

Mozda je danas dan da se upitate sta vam se to desava!? Zasto menjate svoja raspolozenja i svoja misljenja sa jedne, bacate na drugu stranu?Ostanite dosledni svojih dela i reci, i imacete postovanje od osobe prema kojoj mnogo gresite.

 

RIBE

Zasto vas tera osecaj da vam je lepo i dostizno, kao na dohvat ruke? To samo osecaj srece titra u vasem srcu! Zaljubicete se i nosice vas polet osobe koja voli najjace sto moze. Uzivajte i volite, jer cete i biti voljeni! Bice to opravdanje zasto cete danas biti najsrecniji znak zodijaka!

Stranice: 1 2