Do kraja meseca jednom  znaku zodijaka sledi VERIDBA kojoj se nije nadao…

Do kraja meseca jednom znaku zodijaka sledi VERIDBA kojoj se nije nadao…

25. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

U obavezama ste tako da nemate mnogo vremena za opustanje.Radujete se  da zavrsite obaveze i da ih ne unosite u naredni mesec. Ne opterecujte se toliko, kad i sami znate da ste sposobni.

 

BIK

Vase emocije se pocinju polako da  bude, mada ste dugo  bili  zatvoreni. Vreme je i bilo da se otvori vase srce i da konacno malo zivnete. Ovih dana vam slede neka nova poznastva a jedno ce bice izazvati vasu veliku znatizelju.

 

BLIZANCI

Vreme je za vase velike promene, ali tako da cete pratitis voje srce. Do sada ste bili vodjeni razumom,  ali je red i da se malo date osecanjima srca. Jedna osoba  zeli da bude u vasoj blizini i vreme je da se zblizite.

 

RAK

Ne znate da vodite racuna o sebi i nikako da se okrenete  u sopstvenom smeru. Vase srce igra ulogu  koja vas  nije vodila ostvarenju zelja. Morate ovih dana da odvojite vreme samo za sebe. Neko ce vam prici bez najave i izjaviti ljubav.

 

LAV

Morate srediti svoje misli i odamh ih usmeriti napred.Od vas se ocekuje da budete u stanju  da razgranicite svoje zelje sa okolnostima kakve vam se namecu. Budite pravi lav, a ne kukavica, neke stvari ne mozete promeniti!

 

DEVICA

Ljuti ste i ograniceni  u svojim uverenjima i vreme je da se srede vase emocije. Ne smete se zamajavati, sakrivati zelje i tajiti svoje male planove. Mozda zelite da zavarate trag jednoj osobi i okolini. Nemojte kriti od sebe ono sto osecate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2