Evo koji ce znaci u mesecu MAJU imati NAJVECU SRECU!

Evo koji ce znaci u mesecu MAJU imati NAJVECU SRECU!

24. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Svoju neodlucnost ne stavljate u isti kos sa realnom odlukom. Imate jasne granice  da pravedno odlucite, pa kome milo, kome krivo. Videcete i svoje greske i posteno cete ih priznati. Zasto ne reci partneru gde gresi, ako to zadovoljava neki pravedan nacin da nesto resite?!

 

SKORPIJA

Polako se vracate u normalu i idete za svojim obavezama.Mada su bure bile, i stisale se, verujte da ce ih tek biti.Vreme je da uskoro  postanete svesni desavanja oko sebe. I tokom meseca maja cete morati da realno i razumno mislite na njih.

 

STRELAC

Sve i da ste spremni da se okrenete napred, kocice vas ponos. Sa nekim ste se posvadjali i vreme je da budete svesni na nove korake.Ako zelite pomirenje po svaku cenu, onda cete morati da pogazite ponos.Na vama je da birate!

 

JARAC

Vec ste spremni da budete na putu koji vas vodi ka novoj ljubavi.Neko je u vas zaljubljen, samo sto jos ne smete da pristanete na to.Bili ste nedavno povredjeni i sada se plasite i novih koraka i novih ljubavi.Oslobodite se straha od ljubavi i od proslosti.Glavu gore do nove srece!

 

VODOLIJA

Kako da pobedite  i da ostvarite srecnije okolnosti za sebe? Nikako drugacije, no snagom svoje volje. Ako zelite sebi srecu, vi za nju morate da se borite svom snagom.Pokazite da  cete i dalje da cinite sve  da je sebi obezbedite.

 

RIBE

Samo od vas zavisi hocete li ciniti velike korake i uopste preokret.Mozda je konacno vreme da se odlucite za zivotne promene. Vec dugo ste u mestu i vreme je da postanete svesni da morate da menjate nesto iz korena. Za pocetak krenite od svoje emotivne veze!

Stranice: 1 2