IZABERI najlepsi CVET  i saznaj kakva ti desavanja slede:Jedan je znak TESKIH DANA!

IZABERI najlepsi CVET i saznaj kakva ti desavanja slede:Jedan je znak TESKIH DANA!

24. travnja 2023. 0 By Lala

Cvet je uvek simbol cvetanja, rasta i razvitka, pa nam predvidja sta ce procvetati i razviti se u nasem zivotu.

Ako vas zanima sta vama sledi, izaberite jedan od ponudjena cetiri cveta i saznaj!

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 1

Vikoji ste izabrali cvet pod rednim brojem  jedan,  uzeli ste cvet  u boji ciklame. Jednostavno jos niste sigurni sta hocete, niti sta vam se desava. Vreme je da budete spremni da odredite jasne korake i sta su vam tacnije vasi ciljevi kojima tezite.

Jos uvek  niste odredili sta je ono sto hocete i cemu vi tezite. Ako zelite da vam zivot postane odredjeniji, morate jasno znati i sta hocete,ali i dati sve od sebe.

Donesite svoje odluke i bez  da vam drugi govore sta cete i sta biste trebali. Sami sebi odredite sta!

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 2

Vi  koji ste izabrali cvet pod rednim brojem dva ,vec ste u najavi svoje druge zivotne sanse.Vas izabrani cvet je bledo roze boje,sto govori da ste nezni i da polako, puni nade ,krecete u jedan novi period.

Zelite da ucinite bas sve da on bude bolji, ali cete to da ciniti uporno, ali bez velikih ocekivanja.   Hteli biste da zauzmete svoje mesto koje vam i pripada i da se dokazete. Vreme je da izadjete sa svojim kvalitetima  i da se izdignete iznad onih koji vas omalovazavaju.

Tek cete pokazati i ko ste i sta mozete. Verujte da je ovo vasa sansa i da cete je zaista iskoristiti u narednom periodu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2