IZABERI najlepsi CVET  i saznaj kakva ti desavanja slede:Jedan je znak TESKIH DANA!

IZABERI najlepsi CVET i saznaj kakva ti desavanja slede:Jedan je znak TESKIH DANA!

24. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 3

Vi koji ste izabrali  cvet pod rednim brojem tri, izabrali ste crveni cvet i on jasno govori o vama. Pred vama je nada da cete se uskoro zaljubitii da vam zaista sledi lepa nada, i da je na potezu lepa ljubav koja ce vas  voditi i bodriti.

Od vas se ceka da pokazete  svoja osecanja u startu i vreme je da se vase srce ispuni milinom.Bice da vas prati  sreca na emotivnom planu. Sve ce vam biti lepo, i bicete poletni,ali da bi ta ljubav trajala i bila uzvracena,morace da cinite mnogo.

U svakom slucaju slede vam lepe stvari, i budite spremni  da  volite, pa cete biti i voljeni.

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 4

Vi koji ste izabrali sliku cveta pod rednim brojem cetiri, imacete teske dane pred sobom. Vas izabrani cvet je zuto narandzaste boje, i mnogo vam kazuje o strpljenju koje gubite. Imali ste neke licne planove na emotivnom planu, ali vam se nisu ostvarili.

Suvise ste ljubomorni i vi i vas partner i nemate sta ocekivati. U nekim situacijama ste vi u pravu, u nekima je vas partner, ali svakako da ne date za pravo jedno drugome. Kada biste mogli da kanalisete svoja osecanja u jednom pravcu. Ako bi bilo bez prisustva ljubomore,sve bi bilo dobro. Mozda je vasa ljubomora jednog partnera na ono drugo, previse jaka i mozda vec predugo i traje.

I uprkos svemu, kao da pocinjete  da gubite strpljenje, a sa njime i volju da se vise nadigravate. Pred vama su tezi dani oko resenja vase emotivne  nesloge. Zato morate ili oboje  da tolerisete jedno drugom i da nadjete kompromis, ili  ce vasa veza u narednom periodu doziveti kraj!

Stranice: 1 2