LJUBAVNA TUGA je pred ovim znacima: Njima ce SRCE BITI SLOMLJENO jer su voljeli pogresnu osobu!

LJUBAVNA TUGA je pred ovim znacima: Njima ce SRCE BITI SLOMLJENO jer su voljeli pogresnu osobu!

24. travnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika ljubavna tuga koja ce sve da promjeni. Pred njima su desavanja koja ce im otvoriti oci da su voljeli pogresnu osobu, ali oni su tu osobu iskreno voljeli. Velika tuga ih ocekuje.

BIK

Vi ste svoje srce uvijek poklanjali iskreno i nikada se niste plasili da pokazete svoje emocije. U vasoj vezi u zadnje vrijeme vladaju problemi ali vi se nadate da je to samo prolazna faza i da ce se sve vratiti na staro. U vasem zivotu nema mjesta za lazi, vi ste iskreni i samo iskrenost zelite zauzvrat. Sumnje vas muce ali ljubav prema voljenoj osobi je jaca od svake sumnje.

Mnogo toga ste zajedno prosli, mnogo problema je iza vas koje ste uspjeli savladati.

Ali u nizu jos jedne nesuglasice koja je pred vama vi cete saznati cijelu istinu. Vas partner ce vam priznati nesto sto ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto. Voljena osoba ce vam priznati da sa njene strane vise ljubavi nema. Dok vi volite iskreno, vas partner ce vam otkriti da ima nove zivotne planove, ali u tim planovima nema vas.

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku tugu donose jer sa voljenom osobom vi ste imali velike planove.

Nazalost vi cete se morati pomiriti sa tugom koja ce vam slomiti srce. Vas partner ima svoje zivotne planove ali ne sa vama. Dugo vremena ste voljeli pogresnu osobu koja se je sa vasim emocijama samo igrala. Pred vama je tuga koja ce dugo ostati u vasem zivotu jer tako necemu se nikada niste mogli nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2