LJUBAVNA TUGA je pred ovim znacima: Njima ce SRCE BITI SLOMLJENO jer su voljeli pogresnu osobu!

LJUBAVNA TUGA je pred ovim znacima: Njima ce SRCE BITI SLOMLJENO jer su voljeli pogresnu osobu!

24. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vase srce je uvijek voljelo samo iskreno jer vi ste zodijak koji ne umije i ne zeli da se sluzi lazima kada su emocije u pitanju. Sa voljenom osobom vi ste postigli mnogo ali sumnje su se rodile i ne daju vam mira. Primjetite promjene kod voljene osobe koje u vama bude veliku sumnju. Mada iskreno volite svog partnera, lazi mu nikada ne biste oprostili. Ali sa lazima cete se morati suociti jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu u zivot donijeti.

Pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije vjerna, i to vec duze vrijeme.

Vi cete saznati cijelu istinu i ta istina ce vas mnogo zaboljeti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer pred vama je velika tuga koja ce vam otvoriti oci. Vas partner vas nije iskreno volio, i to ce da srusi sve vase nade i ocekivanja. Pred vama je velika tuga jer nikoga  ne volite kao vasu voljenu osobu.

Ali ko ne zna da cijeni vasu iskrenu ljubav, na vasoj strani nema sta da trazi.

Tezak period je pred vama ali vi se necete predati. Vi ste jak zodijak koji ce uprkos svim problemima smoci snage da nastavi dalje. Pred vama su desavanja koja ce vam tesko pasti ali koja ce vam napokon polazati da ste zivjeli sa osobom koja vas nije iskreno voljela. Vrijeme ce pokazati velike greske vaseg partnera.

Stranice: 1 2