Ovim znacima ce u narednom periodu sve da krene na polju NOVCA i KARIJERE!

Ovim znacima ce u narednom periodu sve da krene na polju NOVCA i KARIJERE!

24. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Radite suvise, i suvise se i trudite.Mada lepo zaradjujete, niste svesni sta vas ceka.I nista osim jos vise poslova i jos vecih obaveza, dok biste da malo predahnete. Ovo je idealan period na putu novca i karijere! I vi cete zeleti ad ga iskoristite.

 

BIK

Ne znate kako da prevagnete neke misli,ali ste mnogo tvrdoglavi.Bolje biste prosli kada biste popustili i kad ne biste terali mak na konac!Ako ne znate sta znaci, vi biste pre  izgubili, nego sto biste drugome dali za pravo.  Neodgovorni ste i to morate menjati!

 

BLIZANCI

Ljubav prema suskama, sto znaci prema novcima, prelazi sve mere.Stalno se zalite, a imate skoro uvek u zaledjini. Vreme je da se okrenete boljim planovima, i da ulazete u nesto.Novci gube vrednost, a niko ne zna da ih imate.

 

RAK

Svesni svoje skromnosti uvek se trudite da nadjete nacin da imate za sebe. Trudite se da imate sto i drugi, ali to i nije jako pametno. Mozda biste trebali da ulozite jednu svotu na nesto sto ste planirali. Mogli biste da udvostrucite.

 

LAV

Mislite i dalje da niko nije kao vi, i da vam niko nista ne moze. Cak se takmicite i po pitanju zarade sa prijateljima. Pazite da ne izgubite ulog, jer jedan vas prijatelj vesto koristi. Imali biste mnogo vise da ga ne vucete na grbaci! Znate ko je on!

 

DEVICA

Ne osecate neku veliku potrebu da toliko radite, ali ste i dalje vrednica. Mozda je vas partner po pitanju radinosti strog, pa  se trudite da opravdate njegove zahteve.Mada imate vece izdatke, ipak imate i vise nego sto vam treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2