Dok vlada bik,blago ovim znacima: Nisu ni svesni koliko ce biti srecni!!

Dok vlada bik,blago ovim znacima: Nisu ni svesni koliko ce biti srecni!!

25. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate odredjen plan da pridjete jednoj  devici jer je odavno gledate. Pokazite sve sto vam je na srcu i odlucite se  sta dalje.Ako gajite neke simpatije morate ih i pokazati i znati sta vam se cini. Ako vam se svidja, budite direktni.

 

SKORPIJA

Nikako da se smanje tenzije  u vasem odnosu sa jednim bikom. Stalno trazite razlog da ga provocirate a znate da je jako bahat. I dalje cete se ponasati kao dva ljuta rivala, ali cete morati da se  smirite. Na ukazivanje jedne cinjenice, on ce biti u prednosti.

 

STRELAC

Blago vama dok ste u prilici da pokazete ljubav jednom biku.Dok on trenutno vlada, vreme je da iskoristite sve svoje sanse.Ovo moze biti vrlo lep period za vas, i pocetak jedne lepe veze. Pred vama je period koji ce vas poneti u visine.

 

JARAC

Vi ste jako zaljubljeni u nekoga i vreme je da se i vi radujete. Jedan bik je trenutno jako mocan, a vi mu bas dobro pristajete. Vreme je da svima pokazete da se razlike u ljubavi ne priznaju. Ako zelite da budete zadovoljni,  sa njim imate sanse na srecu.

 

VODOLIJA

Osecate da vas jedan bik i voli i da vas zeli za sebe.Mada ste bolecivi prema njemu, ne znate sta cinite i kako da reagujete. Cas ga hvalite i branite,  cas ga kudite i grdite.To nije ljubav, pa se odlucite, ili ga volite, ili ne volite!

 

RIBE

Niste svesni sta vas  ceka u danima vladavine bika.Od vas se ceka da budete vesti da odredite sta je ono sto  vas vodi.Ako mozete da se mirite sa svojim zeljama, zasto ne biste i ucinili nesto da se pocnu ostvarivati.

 

Stranice: 1 2