Izaberi BUKET RUZA i saznaj sta te ocekuje na polju LJUBAVI: Biraj pazljivo jer jedan je ZNAK BOLNOG RASKIDA!

Izaberi BUKET RUZA i saznaj sta te ocekuje na polju LJUBAVI: Biraj pazljivo jer jedan je ZNAK BOLNOG RASKIDA!

25. travnja 2023. 0 By Maja

BUKET BROJ 2

Vi ste osoba koja nije imala mnogo srece u ljubavi ali to nikada nije znacilo da cete se vi odreci svoje ljubavne srece. Iza vas su razocarenja ali vi vjerujete u ljubav kao malo ko drugi. Nikada se necete pomiriti sa tugom jer vi zelite srecu u svom zivotu. Razocarenja su iza vas jer ste svoje srce poklanjali pogresnim ljubavima.

Ali buket kojeg ste izabrali otkriva da vas uskoro velika ljubavna sreca ocekuje.

Pred vama su desavanja koja ce vam veliku srecu donijeti jer vi cete napokon upoznati svoju veliku ljubav. Pred vama je sreca u koju ste uvijek vjerovali jer vi cete napokon da upoznate svoju srodnu dusu. Sreca koja je pred vama u vasem zivotu i ostaje jer sa osobom koju cete upoznati vi cete u zivotu mnogo toga postici.

 

BUKET BROJ 2

Vi cete za voljenu osobu sve da ucinite jer vase srce voli samo iskreno. Vama vas partner znaci sve i vi imate veliko povjerenje u vama najdrazu osobu. Vasa ljubav je iskrena i vi se nikada ne biste igrali sa emocijama kada je ljubav u pitanju. Ali pred vama je razocarenje koje ce vam slomiti srce.

Buket kojeg ste izabrali sluti velikoj tugi jer pred vama je raskid sa osobom koju volite najvise.

Vi cete naime saznati da vam osoba kojoj najvise vjerujete nije vjerna.Vase srce ce biti slomljeno jer pred vama je tuga kakvoj se nikada niste mogli nadati. Nece vam biti lako jer pred vama su desavanja koja vam samo tugu donose.

 

Stranice: 1 2