Ribe ce biti raspolozene,Lav se ludo zaljubljuje,Rakovima svejedno za sve…

Ribe ce biti raspolozene,Lav se ludo zaljubljuje,Rakovima svejedno za sve…

25. travnja 2023. 0 By Lala

LAV

Vi cete biti znak koji ce se zaljubiti ludo do kraja ovog meseca. Moramo da kazemo da ste znak koji bas i nije imao srece na ovom polju. No, imajte na umu da sve tek dolazi na svoje. Stvar je u tome sto ce neko iz vase proslosti pozeleti da se vrati u vas  zivot. Velike su sanse da ce se kod vas probuditi sve one stare emocije koje ste do sada mozda krili i da je vrlo moguce da cete se zaljubiti…

Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da imate na umu da nije pametno da se mirite i vracate na stare staze ako niste spremni da se menjate. Vas dvoje sada niste zajedno i imajte na umu da ste oboje krivi za to.  Oboje ste gresili ali je jasno da ce vasa ljubav da procveta u danima koji su pred nama. To je ono sto je vrlo bitno.  Znajte da se zbog osobe koja je prava uvek vredi menjati i pristati na kompromise…

 

 RAK

Vi ste znak koji nece biti bas dobrog raspolozenja u danima koji su pred nama. Moze se reci da ce vam sve biti svejedno. Vi inace niste takvi ali ste sada umorni od svega.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je u redu da budete posveceni sebi ali da treba da razmislite i da donesete neke odluke. Ako ste sada u vezi vrlo je moguce da nema nimalo sumnje da cete pozeleti da nesto menjate u svom zivotu.

Mozda cete jednostavno shvatiti da se vasa emocija ugasila i da vam vise nije stalo kao nekada. I to je u redu, samo je vazno da nikome ne dajete laznu nadu. Nemojte ciniti drugima ono sto ne zelite da se desi licno vama. To je najbolji savet koji vam mozemo dati.

Stranice: 1 2