Slede DANI PROMENA:Devica krece dalje, Bik i Vaga uskoro u vezi, Ribama uskoro sreca !

Slede DANI PROMENA:Devica krece dalje, Bik i Vaga uskoro u vezi, Ribama uskoro sreca !

25. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da znate da cete se radovati  i da verujete u to. Nema vise predaje i cekanja da vas neko gura sa pozicije. Sami se morate  boriti sa onim sto zelite i onim sto vam sledi.Pokazite zube, bar onima koji su to zasluzili.

 

BIK

Menjate se na bolje i to ce biti nesto veliko za vase celo okruzenje.  Nisu navikli da vas vide tako poletnog odavno. Mada svi znaju uzrok vasih promena, svejedno se raduju. Bas je i vase srce  veliko, a to je vazno da primeti jedna vaga.

 

BLIZANCI

Vase je srce puno srece  jer slede neke dugo zeljene stvari. Pruza vam se mogucnost zarade, pa cete zato sebi i partneru priustiti dugo zeljene stvari. Da sve ide cak i bolje od ocekivanog, shvaticete za par dana.

 

RAK

Vise ste predati sudbini, nego sto se tuzni zato sto vam nije naklonjena.Osecate kao da vam zvezde nikako nisu naklonjene, i to vas jako boli. Verujte da slede prelepe stvari koje ce promeniti tok vase sudbine.

 

LAV

Vreme je da se srede vase nedoumice u koje ste zapali. Morate biti odlucni ali i ozbiljni i razmisliti sta cete i kako dalje.Ne smete vise biti u dilemi i to morate da rascistite sa samim sobom. Napravite neki konkretan potez.

 

DEVICA

Radovali ste se celim bicem a sada ne mozete vise.. Kao da se oplasite narednih dana kada cete partnera videti sa drugim. Svakako da vas je voleo, ne bi otisao i sada je vreme da podjete dalje dignute glave.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2