Sreda ce biti CAROBNA za Vodoliju,a evo zasto ce OVAN biti OCAJAN!

Sreda ce biti CAROBNA za Vodoliju,a evo zasto ce OVAN biti OCAJAN!

25. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je dan koji ce vam donijeti veliku tugu. Pred vama ne naime raskid sa voljenom osobom koji ce vam slomiti srce. Svemu ste se mogli nadati, ali ne da ce vam voljena osoba okrenui ledja. Sve se mijenja ali nazalost ne na bolje, jer vi cete morati biti jaki i sve izdrzati.

 

BIK

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku tugu jer pred vama su desavanja koji ce vam samo velike probleme donijeti. Dolazi do velikih nesuglasica koje ce vam jako tesko pasti.

 

BLIZANCI

Srijeda ce vam donijeti srecu na polju ljubavi jer pred vama su desavanja kojace vam samo veliku srecu donijeti. Sreca ce vam biti naklonjena kao nikad do sada.

 

RAK

Vi cete sa svim desavnjima mna polju ljubavi biti samo zadovoljni. Pred vama  je jedan predivan dan koji ce vam znaciti mnogo. Vas ce sreca pratiti na svakom koraku jer pred vama su predivna desavanja sa voljenom osobom.

 

LAV

Ocekuju vas desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Predivan dan je pred vama u kojem cete sa voljenom osobom samo iskreno uzivati.Vi cete samo za veliku srecu znati.

 

DJEVICA

Pred vama je utorak u kojem vi za probleme necete znati. Sve ce da vam bude onako kako ste zeljeli jer za probleme necete znati. Utorak vam samo dobro donosi kada su emocije u pitanju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2