SREDA ce biti dan kada ce OVAJ znak POBEDITI svaku PREPREKU i osvojiti osobu koju voli!

SREDA ce biti dan kada ce OVAJ znak POBEDITI svaku PREPREKU i osvojiti osobu koju voli!

25. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste  spremni da volite, a osecate da vas neko  gleda. Zasto gubite u njenim ocima i nikako da se okrenete ka njoj?Dajte sebi jednu novu sansu i sansu i probajte da ne merite po jednoj osobi. Zaboravite  bivsu vezu, ova ne mora biti losa.

 

SKORPIJA

Osecate da se oko vas sve vrti i tako se i ponasate.Bas kao da ste sve naj, a ne vidite svoje propuste.Od vas se ceka da budete  drugaciji i da se malo spustite na zemlju.Mozda cete danas  da vas nesto spusti na zemlju.

 

STRELAC

Vec ste spremni da se radujete zbog odredjenih stvari.Od  vas se ceka da budete spremni da budete verni.Partner vas voli i vreme je da mu se i okrenete.Vreme je da prestanete da sumnjate u vernost onoga ko vas voli.

 

JARAC

Neko vas  voli i vreme je  da i vi njega volite.Osecate se izgubljeno i zbunjeno, a da ne znate zasto.Neko vam nudi ljubav  i to vam zeli pokazati, dok je vas strah.Oslobodite se proslosti i krenite u novi dan i novu vezu.

 

VODOLIJA

Vas smer je vasa putanja koja vas vodi napred i vreme je da je ispratite.Od vas se ceka  da sledite putanju srca.To vas ona zeli danas odvesti u zagrljaj srece. A vasa sreca lezi u liku jedne  nezne ribe sto vas odavno gleda.

 

RIBE

Odavno gledate  jednu vodoliju i zelite je za svoju ljubav.I ona ce  svoju srecu da sagleda ipronadje u vasemliku. Zato se radujte sto ste konacno skao stvoreni jedno za drugo, i sto ce vas sreca da prati, pocev od danas.

Stranice: 1 2