BIVSA LJUBAV se do pocetka ljeta VRACA u ZIVOT OVA DVA ZNAKA!

BIVSA LJUBAV se do pocetka ljeta VRACA u ZIVOT OVA DVA ZNAKA!

26. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Drage vage, mozda je bilo dovoljno placa. V i ste isplakali more suza, tako da ste mogli potopiti grad. Sa rastankom sa voljenom osobom vi ste  izgubili jedan dio sebe. Neutjesno ste plakali danima, ne mareci o sebi. Ne mareci o drugima koji vas vole i brinu za vas.

 

Ni vasoj okolini nije bilo lako sa vama. Bili ste ugrozili svoje zdravstveno stanje.Dugo ste patili prije nego ste podigli glavu. Morali ste poci dalje.

 

Nije bilo lako, ali zivot nije lak. Nekad sreca, nekad tuga. Smogli ste snage i hrabrosti da krenete dalje. Poceli ste raditi, zivjeti i budno pratiti kome biste mogli pokloniti svoje srce.

 

Mada, sada ste u fazi samovanja. Cak ni ne pomisljate da bi se takvo nesto moglo desiti u skoroj buducnosti. Jednostavno kao da svoju buducnost ne vidite. Ili je posmatrate drugacije. Mnogo drugacije od onog kako ste zamisljali.

 

Trenutno sebe zamisljate same. Bez ikog ko bi vas bodrio i davao dodatnu snagu. Bez radovanja, bez sitnih pokloncica, bez poruka koje zivot znace. Sebe u buducnosti vidite bez drugoga bica. Dozovite se sebi. Nije niko umro od ljubavi, pa necete ni vi.

 

Ljubav nema cijenu, ne moze se kupiti, ne moze se zadrzati. Ona se desi ili se ne desi. Vasa je ona koja se desila, bila prevelika! Jednostavno, spletom nesrecnih okolnosti, nesto se desilo sto vas je povrijedilo. Razisli ste se brzo, i dok ste se snasli bili ste odvojeni. Vama je ponestalo povjerenja u ono drugo.

 

Dolaze dani  koji su uskoro, vrlo blizu, u koje necete povjerovati da su osvanuli. Prijatelji vam pripremaju ponovni susret sa bivsom ljubavi.  Srce ce vam stati! Bice to ponovni susret, i poslednji. Vise se necete rastajati nikada. Vasa bivsa ljubav ostace jedina ljubav!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2