BIVSA LJUBAV se do pocetka ljeta VRACA u ZIVOT OVA DVA ZNAKA!

BIVSA LJUBAV se do pocetka ljeta VRACA u ZIVOT OVA DVA ZNAKA!

26. travnja 2023. 0 By Lala

 

LAV:

Dragi lavovi, dugo ste bili sami i usamljeni. Vama se smijesi buducnost, vedra i solidna. A zamisljali ste nesto tako crno, kao da cete cijeli zivot patiti i zaliti za nekim. Kazu da postoji izreka da nikad ne treba reci NIKADA.

Kod vas se izgleda blizi trenutak koji ce obistiniti tu izreku. Odavno ste stavili tacku na ljubav.

 

Na nove pokusaje, nove dozivljaje, i neka nova lica.  Ono sto ste imali, bilo je nesto sto se dozivljava samo jednom i nikad vise. Ono sto ste imali i ubija samo jednom. Vasa je ljubav bila ogromna pa je i vas bol ogroman.

Mozda se medju vama desio nesporazum koji niste htjeli rijersiti.

 

Ili ste se bojali njegovog rezultata, pa ste pobjegli jedno od drugog. I tako ste pobjegli od istine. Ta istina vas ne bi zaboljela, ali niste cekali.  Mozda je i neko upleo svoje prste u vezu koja je bila savrsena.

A i vi ste kao par bili savrseni.  Onako na oko ste privlacni oboje. Mozda vas  je neko gledao a niste mu pruzili emocije. Bilo im je radje da vi patite razdvojeni, ako vec ta osoba nije mogla biti sa nekim od vas dvoje.

 

Dakle neko je ucinio zlobu, i rastavio vas. Cackajuci po proslosti, otkrili ste da su vas rastavile zlobne duse. Vraca vam se vasa bivsa ljubav, vrlo skoro. Ponovo cete biti srecni.

 

Stranice: 1 2