Brojimo sitno do kraja meseca, a evo kome zadnji dani aprila donose ostvarenje najvece zivotne zelje!

Brojimo sitno do kraja meseca, a evo kome zadnji dani aprila donose ostvarenje najvece zivotne zelje!

26. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je par zadovoljavajucih dana koji ce vam doneti lepe trenutke. Nece to biti nista posebno, ali cete se radovati. Vi ste jako skromna osoba, pa cete se radovati isto kao i da je nesto vece u pitanju.

 

BIK

Od vas se ceka da pokazete vreme  za osecanja i za osobe koje zelite. Ako i gajite neke emocije prema odredjenoj osobi, sada je vreme da ih pokazete. Nemojte ih kriti, vreme je da se radujete i krenete dalje.

 

BLIZANCI

Jos uvek niste sabirali utiske sta vam se sve desavalo tokom proteklih dana. Ovo sto je preostalo, mogli biste dobro presabrati i videti gde ste. Sta je ono sto zelite i sta bi vas teralo napred u nove pobede!

 

RAK

Ovo je mesec vase tuge jer se bude neka davna i bolna secanja.Ma koliko davna, nekako uvek ozive i podsete vas na tugu davnoh dana.Da ne biste ozivljavali proslost, desice vam se susret sa jednom osobom.Vratice vas u zivot!

 

LAV

Poceli ste se ponasati kao da nikada niste voleli jednu osobu. Vec kraj nje prolazite okrenute glave i bez pozdrava. Ona ipak smatra da zasluzuje bar tuzan pozdrav u ime proslosti. Ovih dana postoji mogucnost razgovora.

 

DEVICA

Ne slutite da sledi ostvarenje vase zivotne zelje.  Mada ste svuda isli, put na koji sada idete, bice nesto posebno.Njime cete ispuniti svoju najvecu zivotnu zelju. Vreme je da se srede  i vase zelje i da doiju status konacnog ispunjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2