CETVRTAK ovom znaku  donosi SLOMLJENO SRCE, a jednom drugom POMIRENJE sa bivsom!

CETVRTAK ovom znaku donosi SLOMLJENO SRCE, a jednom drugom POMIRENJE sa bivsom!

26. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni da se okrenete u smeru jednog strelca. Ni vama nije jasno zasto, ali cete uskoro otkriti.Vama se uporedo svidja i jedan lepi jarac, i samo ce vas srce oduci u njegovom smeru. Srce ce vam ipak prevagnuti.

 

BIK

Vasa ljubav ce vas voditi ka jednom raku, jer osecate bliskost sa njime.Osecate kao da vam je pored malo njih, ostao jos samo on.Vreme je da mu posvetite svu paznju i pruzite mu neznost koja mu je potrebna. Jedino  ga vi volite iskreno.

 

BLIZANCI

Od  vas se ceka da ostanete  spremni za nove korake koji nece biti laki. Sreca je vasa pa ce vas jos neko da vodi napred, i da vam daje potrebnu snagu. Sada kada ste odlucni, nemojte da posustajete i da se predajete.

 

RAK

Osecate se napusteno i tuzno, i kao od svih zaboravljeno.Fali vam i ljubavi i paznje, ali niste spremni priznati. Samo jedan bliski  bik je na vasoj strani  i on vam pomaze da se osecate i zivim i voljenim. Danas vam sprema iznenadjenje!

 

LAV

Vasa sreca nikako da se desi i vreme je da se sami izborite za nju. Danas biste mogli da jednoj osobi date do znanja da vam se svidja. Cinite ono sto je do vas, i pokazite da ste spremni da iskujete za sebe srecu.

 

DEVICA

Vreme je da budete uporni i da se zna sta cete dalje.Pustite da se danas stvari odvijaju same od sebe.Idite za obavezama i odazovite se pozivu prijatelja.Mozda nekoga danas sretnete. Pustite da se stvari odvijaju od sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2