Evo sta vas ocekuje u zadnjim danima MESECA APRILA!

Evo sta vas ocekuje u zadnjim danima MESECA APRILA!

26. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred vama su i dalje vase poslovne obaveze. Necete imati prednost da se odmarate i uhvatite predaha. Vec kasnite sa necim i vreme je da pokazete da cete uspeti.Tako cete zadnje dane meseca docekati radno, ali  sa zadovoljstvom zbog rezultata.

 

BIK

Osecate kao da vam nedostaje mnogo elana, ali ste se ipak malo trgnuli.Osecate da u ovim danima morate dati mnogo od sebe. Bez obzira na sav trud ovih dana, neko ce vas jako kritikovati. Neko ko pamti vase postupke pre ovih dana.

 

BLIZANCI

Ako ste se i zalili na izdatke, oni su bili minimalni, u odnosu na one koji slede.Tek cete se radovati  sto vas je snasla sreca da vam neko pomogne. Novcana podrska ce doci od jedne bliske zenske osobe.

 

RAK

Navikli ste da se drzite po strani i da se ne zalite. Nije vam bilo lako ali ste se nekako nosili sa svim. Ovih cete dana biti u poziciji koju sebi necete da dozvolite.Oni koji vas omalovazavaju, neka budu spremni  da iskalite svoj bes na njih.

 

LAV

Uporno cete pokusavati da iskalite svoj bes  na jednoj devici. Vreme je da budete spremni da se odlucite  na izvinjenje koje joj i dugujete.Pokazite da cete postupiti po fer odnosu,kako biste je privoleli da uvazi izvinjnje.

 

DEVICA

Previse vam duguje jedan lav, da ne znate sta cete dalje sa njime. Ipak se jos uvek nadate da cete znati kako da se postavite. Ako nista ne ucini u narednim danima, svakako cete da vi donesete neku veliku i definitivnu odluku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2