Izaberi SLIKU sa SRCEM i saznaj svoju ljubavnu sudbinu do kraja mjeseca: Jedna SLIKA je znak RASKIDA sa voljenom osobom!

Izaberi SLIKU sa SRCEM i saznaj svoju ljubavnu sudbinu do kraja mjeseca: Jedna SLIKA je znak RASKIDA sa voljenom osobom!

26. travnja 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ljubavna sreca nije uvijek bila naklonjena u vasem zivotu ali vi ste uvijek u iskrenu ljubav vjerovali. Sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi pronasli ste svoju mirnu luku. Vama je vas partner sve u zivotu jer to je ljubav kakvoj ste se uvijek nadali. U vasem zivotu nije uvijek sve bilo sjajno ali sa vasom voljenom osobom  ste pronasli mir i srecu koju ste zeljeli.

Do kraja mjeseca vasoj sreci nazalost dolazi kraj jer slika koju ste izabrali samo problemima sluti. Pred vama su velike nesuglasice koje ce vam slomiti srce i koje ce dovesti do privremenog raskida. Vi cete se morati suociti sa velikom tugom koja ce sve u vasem zivotu da promjeni na gore.

 

SLIKA BROJ 3

Vama je ljubav sve jer vi kada volite, volite cijelim srcem. Vi nikada necete dozvoliti da se neko igra sa vasim emocijama, ali ni vi se nikada necete igrati sa emocijama osobe koju zavolite. Vec duze vrijeme vam se dopada jedna osoba ali do sada niste imali hrabrosti to da joj priznate. Ali za to nece biti ni potrebe jer ce ista ta osoba vama da prizna svoje iskrene emocije.

Nova ljubavna sreca je pred vama  koja ce vam znaciti mnogo. Vas ocekuje ljubavna sreca kojoj ste se dugo nadali. Vrijeme je za jedan novi pocetak u vasem zivotu koji ce sve na bolje da promjeni. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Vrijeme je da budete sretni u ljubavi jer vi ste to zasluzili.

Stranice: 1 2