Moramo da budemo iskreni, i priznamo da ce srce jednog zodijaka biti slomljeno!

Moramo da budemo iskreni, i priznamo da ce srce jednog zodijaka biti slomljeno!

26. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Jos se ne osecate izdano, tek cete se osecati, a da necete ni posumnjati u partnera.Bice tako pritvoran, sa vama lepo, a okolo vas vara. Njegova izdaja i prevara, kostace vas velikog bola koji ce vam slomiti srce.Nemojte mu oprostiti!

 

SKORPIJA

Nekoga ste sreli i vreme je da se okrenete ka njemu. Budite posteni, ako ste sa njime, nemojte misliti na drugoga. Probajte da svoje srce ocistite od  proslosti i stare bolne ljubavi.Ovi dani su vreme da konacno budete srecni.

 

STRELAC

Ne dajte da vas zavara uspeh, ni nada da ste svemocni.Pazite sta cinite i kako se ponasate, ovi dani mogu da sve promene. Neka se i vase srce okrene  razumu i obicnom stvarima. Slava brzo prodje i kratko traje, sitne radosti zive!

 

JARAC

Morate pokazati da cete se znati odbraniti od onih koji vas napadaju. Neko vas voli, a vi ste tako nezni da se oduprete suparnicima.  Pokazite zube, ovih dana cete imati situaciju  da se morate braniti.

 

VODOLIJA

Srce vam je bilo slomljeno, ali jedna riba je vas lek i melem za dusu ranjenu.Zato se ne stedite da joj pokazete svoje emocije i svoju zahvalnost.Budite odbrana koja ce da rusi sve prepreke, ali snagom svoje ljubavi.

 

RIBE

Dani koji slede donose vam prijatne trenutke i vreme je da se oni i dese.Zato budite otvoreni, i cinite sve  kako bi se partner uverio da vam je stalo do njega. Neka vase srce pokrene reku emocija koju nosite u sebi i pomogne joj da potekne ka voljenoj osobi!

 

Stranice: 1 2