Narednih pet dana-Ovnovi se moraju osloniti na SOPSTVENE SNAGE,Ribe idu put nove  ljubavi…

Narednih pet dana-Ovnovi se moraju osloniti na SOPSTVENE SNAGE,Ribe idu put nove ljubavi…

26. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred  vama je vreme da se srede neke odredjene stvari. Od vas se ocekuje da se postavite ispravno, i da dobro razmislite kako cete. Niste neko ko  ce cekati na druge, nego cete se oslonjati na svoje sopstvene snage.

 

BIK

Vec ste se oraspolozili i vreme je da se trudite da takvim i zadrzite raspolozenje. Sada jada ste konacno poradili na sebi, vreme je da pravite jedan mali plan. Zelite se pokazati pred svima i znati sta je ono sto hocete.

 

BLIZANCI

Narednih dana ocekujete da izmirite sve svoje obaveze i da se okrenete  novim. Ostaju vam neki sitni racuni koje cete izmiriti, i tako cete se resiti brige. Vi niste navikli da dugujete, ali cekate da  i to zavrsite i onda cete se moci da opustite.

 

RAK

Glava vam je puna  briga, i na momente mislite ad cete poludeti. Vreme je da se srede sve vase brojne brige. Nadate se do kraja meseca da cete moci da predahnete. Ucinili ste sve sto ste mogli i nadate se dobrim rezultatima.

 

LAV

Vac ste ljutiti na jednu osobu, a ona vas i dalje nervira.Verujte da ona nije za vas i vreme je da se srede  neke stvari.Konacno se oslobodite nervoze, jer ako se oslobodite te osobe, i vase nervoze ce da nestane.

 

DEVICA

Ma kako da se osecate, vreme je za promene.Vreme prolazi, a vi jos niste resili neke osnovne stvari.Nemojte kriviti druge, pa ni partnera. Sami ste krivi sto niste iskoristili sve sanse  kada ste imali mogucnost da menajte ono sto vam se ne svidja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2