Rak raspolozen, Lav tuzan, Skorpija pocinje nesto novo, Jarac zeljan necije paznje i ljubavi…

Rak raspolozen, Lav tuzan, Skorpija pocinje nesto novo, Jarac zeljan necije paznje i ljubavi…

26. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti promjene na polju ljubavi ali vi ste svakako previse fokusirani na vas poslovni zivot. U vasoj vezi se desavaju velike promjene koje ne primjetite, ali bas zvog toga bi mogli mnogo da se pokajate.

 

SKORPIJA

U toku nedelje vas ocekuje nova ljubavna sreca jer cete jednoj osobi kojoj je mnogo do vas stalo pruziti sansu za novi pocetak. Ljubavna sreca vam nije bila naklonjena ali vrijeme je da se to promjeni.

 

STRIJELAC

Mnogo toga ce se desavati na poslovnom polju sto ce vam samo dobro donijeti. Vi cete biti sretni jer cete napokon ostvariti jedan veliki poslovni san koji ce vam donijeti velike novce. Vrijeme je za promjene na bolje.

 

JARAC

Jedna osoba vam ne izlazi iz misli bez obzira koliko vi pokusavali da je zaboravite. Neko vam je ukrao srce i u toku nedelje to bi moglo da preraste u novu ljubavnu srecu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti.

 

VODOLIJA

Velika sreca je pred vama na svim poljima vaseg zivota. Ocekuje vas velika sreca jer vi cete sve sto ste imali u planu uspjeti i ostvariti. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

RIBA

Sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo. Na poslovnom polju sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Pred vama je velika sreca koja ce vam stici u pravi cas.

Stranice: 1 2