Evo kome ce ova SUBOTA donijeti PROSIDBU, a kojem znaku veliku TUGU!

Evo kome ce ova SUBOTA donijeti PROSIDBU, a kojem znaku veliku TUGU!

27. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Subota ce vama biti pod sretnom zvijezdom kada je ljubav u pitanju. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Sa voljenom osobom provodite jedan predivan dan u kojem cete zajedno postici mnogo. Slobodni ovnovi ce upoznati osobu u koju ce se zaljubiti na prvi pogled.

 

BIK

Pred vama je dan koji vam donosi velike nesuglasice jer jos uvijek niste stekli iskreno povjerenje u vaseg partnera. Sumnjate da vam voljena osoba nije vjerna, ali vasa nesigurnost bi vas mogla kostati vase veze.

 

BLIZANCI

Pred vama je dan za pamcenje jer pred vama je prosidba kojoj se dugo nadate. Bicete sretni jer vama stize dokaz ljubavi koji ce promjeniti sve. Ocekuje vas sreca koja ce vam donijeti samo sretne trenutke sa voljenom osobom.

 

RAK

Sretni ste i zadovoljni u vasoj vezi, i to niko i nista nece moci da narusi. Ove subote vi cete samo sretni biti jer ste zasluzili sve predivno sto je pred vama. Parnter ste kakvog neko samo moze da pozeli. Slobodni rakovi ce zeljeti pomirenje sa bivsom srecom.

 

LAV

Divan dan je pred vama koji ce vam donijeti predivne trenutke sa voljenom osobom. Napokon cete moci da se opustite i da samo uzivate sa voljenim bicem. Sreca prati i slobodne lavove jer jedna osoba vam priznaje svoja iskrena osjecanja sto ce vam znaciti mnogo.

 

DJEVICA

Vi cete u toku ove subote biti zadovoljni jer u vasoj vezi ne cvijetaju uvijek ruze, ali u toku dana vi za probleme necete znati. Napokon cete sa voljenom osobom uspjeti da rijesite mnoge probleme koji su vas do sada pratili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2