Ljubav tokom vikenda:Ova ce TRI znaka moci da kazu da su DOSLI DO SVOG CILJA kada je ljubav u pitanju!

Ljubav tokom vikenda:Ova ce TRI znaka moci da kazu da su DOSLI DO SVOG CILJA kada je ljubav u pitanju!

27. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Suvise se trudite da ostvarite poslovne uspehe, ali zbog jednog bica. Neko vam se jako svidja i sve sto radite neumorno, radite zbog njega.Zelite da mu pokazete da vredite i da mu hocete da obezbedite sve, pre no ste u dubljoj vezi.Vas cilj je tu, jos samo da tu bude  ta osoba!

 

BIK

Docekujete sve spremno i vreme je da se i ponasate tako.Bas kao da vas neko  zeleo da  neprijatno iznenadi i da vam se nasmeje u lice. Zasto biste to dozvolili kada mozete da se pokazete i dokazete da ste od tih, daleko bolji i sposobniji? Ne volite ko vas nece!

 

BLIZANCI

Vasa veza je prisla zrelosti i tako se i postavite. Vas partner mora znati sta vam  je na putu ostvarenja cilja, prepreka. Vreme je da je sam otkrije i da se zna sta vam je ciniti.Predlozite mu ono sto i mislite.

 

RAK

Na vama je da budete  odlucni po pitanju jedne stvari i da sami resite sta cete. Vise nikome  ne dajte da vam se mesa u zivot. Sami cinite ono sto morate, svojom snagom i svojom voljom. Dosta ste trpeli pritisak drugih.

 

LAV

Mozda cete biti drugi znak koji ce ostvariti svoj cilj.Bar sto se tice ljubavi, bicete odlucni i svesni svojih simpatija. Vi jasno cinite ono sto vas volja, ali znate da ste potisnuli sve ruzno sto se zbilo. U nove dane idete neoptereceni.

 

DEVICA

Ljubav jedne vodolije ce vas baciti u bedak i vreme je da se okrenete  napred.Ne dozvolite srcu da se dalje nada nekom popravku, i novoj sansi. Bar sto se ove osobe tice, vi ste sve svoje sanse iskoristili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2