Ovim zodijacima MJESEC MAJ donosi VELIKU LJUBAVNU BOL-VOLJENA osoba ce im ZAUVIJEK OKRENUTI LEDJA zbog NOVE LJUBAVI!

Ovim zodijacima MJESEC MAJ donosi VELIKU LJUBAVNU BOL-VOLJENA osoba ce im ZAUVIJEK OKRENUTI LEDJA zbog NOVE LJUBAVI!

27. travnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao u ljubav, i to niko nikada nije mogao unistiti. Veliki ste emotivac, ali istovremeno i neko ko mnogo cini za zajednicku srecu.

Svako bi vas samo mogao pozeljeti za partnera, ali u vasoj vezi se u zadnje vrijeme desavaju promjene koje ne mozete sebi objasniti.

Imate osjecaj da se je vas partner promjenio, ali mnogo toga prebacujete na poslovne obaveze. Nikada ne zelite da pomislite da bi vas partner mogao biti sa nekom drugom osobom, jer vi vjerujete da je vasa ljubav ipak najjaca. Nazalost tokom mjeseca maja vi cete sazanti bolnu istinu koja ce vam slomiti srce.

Vas partner u svom zivotu ima nekoga za koga je emotivno mnogo vezan.

Naravno da i prema vam postoje velika osjecanja, ali to prosto nije vise kao sto je nekada bilo. Tokom maja vi cete saznati sve ali nazalost istina vam se nece dopasti. Vas partner ce vam okrenuti ledja i otici sa osobom koja je ukrala njegovo srce.

Pred vama ce biti teski dani, ali to ne znaci da cete vi prestati vjerovati u ljubav.

Slomljeno srce ostaje, ali vi cete biti odlucni da se izborite za svoju ljubavnu srecu.

 

VAGA

Vi ste zodijak kojem je ljubav bila i ostala na prvom mjestu. Osoba ste koja za ljubav zivi i koja nikada nece tako lako odustati. Problema u vasoj vezi je bilo, ali vi ste se izborili sa svim zivotnim izazovima.

Ne sumnjate u voljenu osobu , jer vasa ljubav je jaka i uvijek je bazirala na velikom povjerenju.

Uskoro cete se morati suociti sa gorkom istinom da to mozda i nije tako. Vas partner ce se zaljubiti u jednu drugu osobu,  i vasoj vezi se nazalost blizi kraj. Pred vama je jedan tezak period u kojem cete morati pogledati istini u oci. Vas partner vam okrece ledja i zapocinje novu vezu, ali to vas nece slomiti.

Vi ste jak zodijak koji ce se za svoju srecu boriti i na kraju tu srecu i pronaci.

Vas prava ljubav tek ocekuje, zato budite hrabri i ponosni kao uvijek , jer zivot ide dalje. Vama ce sreca u ljubavi pokucati na vrata kada joj se najmanje budete nadali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2