Saznajte koga ceka nova ljubav, koga raskid, a kom ce faliti para!Istina o vasoj buducnosti!

Saznajte koga ceka nova ljubav, koga raskid, a kom ce faliti para!Istina o vasoj buducnosti!

27. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Puni ste razlicitih misljenja i svakakvih zakljucaka. Vreme je da se vase misli ustale i ova godina od vas zahteva dase uopzbiljite i budete na visini zadatka. Neki brojni trenuci ce od vas zahtevati brzinske odluke ali opet morate ostati dosledni.

 

SKORPIJA

Vec ste se radovali nekim danima, i  imali ste plan godine, da usrecite nekoga. Neko je zeleo i vas da usreci, ali vas prati losa karma.Zato ce da vas zvezde do kraja godine uzmu u zastitu i da vas one vode svetlim trenucima.

 

STRELAC

Vas su mnogo kritikovali i vi ste kritike  i usvojili.  Uspeli ste da se malo povucete i da budete uzorni, pa ce vas poceti hvaliti svi. Vama to nece znaciti bas mnogo sve dok se  jedna osoba ne useta u vas zivot, i da ostane sa vama.

 

JARAC

Pravili su vas svakakvim i omalovazavali, mnogo losiji od vas. To ce uskoro biti proslost, jer vise necete dozvoliti takvo ponasanje nikome.Cak ni onome koga ste obozavali i koga cete zeleti za ceo zivot, vreme je da se oboje izjasnite.

 

VODOLIJA

Vas na zalost ceka raskid veze u kojoj ste sada. Ako je za utehu, ubrzo posle raskida desice vm se opet nova i  lepa ljubav. Vase srce ce kucati u smeru jedne ljubavi, i neoptereceni i bez pritiska, ispunjavacete sve radne obaveze!

 

RIBE

U reci zivota cete imati i bure i oluje tokom godine. Morate naci neki balans, kako bi sve funkcionisalo kako i treba. Od vas se samo ceka da pokazete ljubav prema jednoj osobi i radite svakodnevne poslove.

 

 

 

Stranice: 1 2