Tokom vikenda Vaga donosi odluke, Jarac ce se zaljubiti,Devica gubi novac!

Tokom vikenda Vaga donosi odluke, Jarac ce se zaljubiti,Devica gubi novac!

27. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da donesete vaznu odluku i da se okrenete sebi. Gledajte da vam bude na korist ono sto odlucite. Na kraju krajeva, radi se o vasem zivotu i ucinite sve da se vas zivot menja iz korena, ali na bolje!

 

SKORPIJA

Trenutno ste jako rasejani i ne znate sta da mislite.Zasto vas onda doticu tudja misljenja, kad svoje trenutno nemate?Budite odgovorni i zreli u skladu sa svojim godinama i svojom situacijom.

 

STRELAC

Oducni ste da se druzite sa jednim  jarcem kako biste ga bolje upoznali. Vi imate jasan cilj i znate zasto to cinite.Zainteresovani sta za njega i mozete uciniti mnogo, jer vas zanima i kao lik i kao poslovno vredan truda.

 

JARAC

Neko se jako interesuje za vas, pa se pitate kako i cime ga privlacite?Nemojte da ste lazno skromni kad ste svesni da vredite mnogo.Osim toga i vama prija i njegova paznja i zainteresovanost, jer cete se zaljubiti.Oboje ce vas odati jedan pogled.

 

VODOLIJA

Osecaj vas tera da se svadjate i prepirete zbog jedne bliske osobe.Mada niste u pravu, ipak ste na strani osobe koja mnogo gresi. Kako je samo vasa ljubav slepa i nestabilna, cim branite nesto cemu se i sami protivite!

 

RIBE

Pokazite da cete imati obaveze i da se ne zelite osloniti na bilo koga.Kao i uvek ici cete savesno za njima, makar i gresili.Niko vas nece moci da odvrati od cilja koji samo  sto niste izveli dokraja.

 

Stranice: 1 2