U sledecih sedam dana, slede velike igre sudbine, i jednom znaku nece biti lako da se pomiri sa sudbinom!

U sledecih sedam dana, slede velike igre sudbine, i jednom znaku nece biti lako da se pomiri sa sudbinom!

27. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Kolege vas zovu na druzenje, a vi niste u mogucnosti ad se odazovete. Ovih dana cete biti prezaposleni, jer imate nesto vec planirano. Na njihovo veliko insistiranje, necete moci da se  oduprete njihovom pozivu, bar posle radnog vremena.

 

SKORPIJA

Vec se radujete svojim radnim obavezama, a znate i zasto. Zaljubili ste se u jednog kolegu, i zelite da se sto vise zalazete.Imate zelju da i on sam vidi kako ste vredni i koliko sposobni za obaveze koje obavljate.

 

STRELAC

Jedan novi poslovni poduhvat je pred vama i vi morate pokazati da cete ga zavrsiti. Ne samo da ga obavite kako biste zavrsili sve, nego da ga obavite uspesno. U ovom slucaju samo je uspeh bitan i to je  ono sto se od vas i ocekuje.

 

JARAC

Vreme je za nove teme i nove zadatke, a vas ce biti da udaljite ljubomornog kolegu. Vec ste shvatili da vam podmece i vase uspehe pripisuje i sebi. Jedno vreme ste cutali ali sada je red da ga eleministe iz radne okoline.

 

VODOLIJA

Vas drug je pritekao da vam pomogne i tako ce ciniti i ovih dana. Vec ste suvise optereceni i vreme je da se srede neke vase obaveze. Da ne biste trpeli  neke odredjene prigovore, nekih kolega, niti nadleznih, vas drug ce vam pomagati dok  vam je potrebno.

 

RIBE

Osim posla, imate i kucne obaveze koje ste zapustili.Cim na jednoj strani briljirate, onda je logicno da druga strana mnogo trpi. Partner ce vam se jako ljutiti, i mozete ocekivati i svadju.  Mislice da ga zapostavljate a nece shvatiti da sakupljate poene na poslu!

 

Stranice: 1 2