Zelja koju zelis najjace! Zatvori oci i pozeli je, pa izaberi broj sa drveta zelja i saznaces hoce li se ostvariti!

Zelja koju zelis najjace! Zatvori oci i pozeli je, pa izaberi broj sa drveta zelja i saznaces hoce li se ostvariti!

27. travnja 2023. 0 By Maja

BROJ 1

Vi ste osoba koja nema mnogo zelja, ali jednu posebnu imate koju dugo vremena nosite na svom srcu. To je zelja koja vas dugo vremena prati ali do sada je niste uspjeli ostvariti. Vi ste zaista osoba koja nikad nije zeljela previse ali i ono malo sto ste zeljeli nije se ostvarilo. Vasa zelja je skromna i vi ste uvijek imali  velike nade da ce se ona ostvariti. Zelja koju ste zamislili ce se ostvariti jer ste izabrali broj koji vam veliku srecu donosi. Vasa zelja ce se ostvariti mnogo brze nego sto vi to mozete da zamislite. Pred vama je sreca u koju nikada niste sumnjali.

 

BROJ 2

Zamislili ste zelju koja je mnogo povezana sa novcem. Novcana sreca vas nije pratila i samim tim vam velike probleme donijela. Ali vi ste osoba koja se je uvijek samo dobru nadala i za svoju novcanu srecu mnogo trudila. Nije vam lako jer  vi zelite da ostvarite sto vise kako za sebe tako i za svoju porodicu. Vasa zelja ce se ostvariti jer pred vama je sreca kojoj ste se i nadali. Moramo naglasiti da se ta zelja nece rako brzo ostvariti ali ono sto je najbitnije jeste da ona postane stvarnost.

 

BROJ 3

U vasem zivotu nije uvijek sve bilo onako kako ste zeljeli ali vi ste se uvijek trudili da ostvarite ono sto sebi zamislite. Imate velike planove koje zelite da postignete. Nikad necete odustati da se borite za ono sto vam je u zivotu bitno i jedna zelja postoji koju zelite da ostvarite. Broj 3 kojeg ste izabrali otkriva da ce se vasa velika zelja do kraja godine ostvariti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2