Subota,dan koji obecava, jednom ce znaku biti NAJSRECNIJI DAN  u zivotu!

Subota,dan koji obecava, jednom ce znaku biti NAJSRECNIJI DAN u zivotu!

28. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase srce kuca zarom koji se zove  ljubav i jasno je svima da se zaljubljujete. Jedino vi niste toga jos svesni. Srce vas vuce ka jednom jarcu i vi to vesto izbegavate da priznate.Plasite se da cete biti odbijeni, pa cekate da mu vasi prijatelji  kazu, da osetite njegovu reakciju.

 

SKORPIJA

Mnogo ste ljuti i besni na neke iz svoje okoline, ali to je samo vas inat.Niste ni svesni da gresite, niti koliko. Jednostavno sami ste poceli, pa sami cete morati i da ispravljate krive Drine. Ipak, drugi ce iz vase okoline biti osteceni i snosice vase greske.

 

STRELAC

Susret sa jednim bikom moze da vas skroz izbaci iz koloseka. Uvek se znate kontrolisati, ali ce nesto poci i mimo toga. Budite oprezni o cemu se radi:O sukobu interesa ili o zajednickoj simpatiji kojoj se opirete oboje?

 

JARAC

Kako ce vas danas jedna vaga posmatrati zaljubljenim ocima! Pravite se da ne vidite, bas kao sto i ona krije da vam to i prizna. Od vas se cekaju reci  i paznja, kroz vase interesovanje. I zaista cete je do podne zacikavati, a onda cete jedno drugome pravo u susret.

 

VODOLIJA

Imate pregrst obaveza i ici cete za njima.Od vas se ceka da ih ispunite kao i uvek sto ste. Za vas nema odmora, jer ako malo predahnete, necete moci da nastavite. Nakon rada cete se veceras opustiti uz staro drustvo, na starom mestu.

 

RIBE

Od vas se ceka da budete odlucni po pitanju necega, danas.Nemojte odlagati, no se radujte da vas danas cuju svi.Ono sto cete danas da odlucite bice smernica za dalje dane. Nemojte da odustajete, ma kako bilo tesko.

Stranice: 1 2