Evo sta vam je sudjeno u MJESECU koji je pred vama: Neko ce biti van sebe zbog srece koja ga ceka!

Evo sta vam je sudjeno u MJESECU koji je pred vama: Neko ce biti van sebe zbog srece koja ga ceka!

29. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Horoskop kraljice Kleopatre vama donosi promjene na poslovnom polju koje vam se nece mnogo dopasti. Promjena radnog mjesta koje je pred vama nikako vam se nece dopasti. Pokusajte da na to sve gledate kao na jednu novu priliku da vam na poslovnom polju krene na bolje.

 

SKORPIJA

Bicete zadovoljni desavanjima koja su pred vama . Tokom mjeseca maja vi cete imati srece na poslovnom polju, ali i na polju ljubavi vi cete samo za dobra desavanja znati. Mjesec maj vam donosi sretna desavanja kojim ste se dugo nadali.

 

STRIJELAC

Horoskop kraljice Kleopatre otkriva da cete vi tokom mjeseca maja biti sretni i zadovoljni sa mnogim desavanjima koja su pred vama . Ocekuje vas mjesec srece i napredka na mnogim poljima vaseg zivota.

 

JARAC

Desavanja tokom  mjeseca maja donose vam ljubavne probleme koji vam nece lako pasti. Na poslovnom polju vi cete imati mnogo vise srece.

 

VODOLIJA

Pred vama je mjesec koji ce vam samo dobro donijeti. Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti desavanja koje vam donose novcanu srecu, ali i veliku srecu na polju ljubavi. Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni.

 

RIBA

Pred vama je mjesec koji donosi predivne promjene koje ce vam znaciti mnogo. Horoskop kraljice Kleopatre otkriva da ce vama sve da krene onako kako ste zeljeli.

Stranice: 1 2