Izaberi DRVO I SAZNAJ sta ti DONOSI MAJ-istina pred tobom!

Izaberi DRVO I SAZNAJ sta ti DONOSI MAJ-istina pred tobom!

29. travnja 2023. 0 By Lala

Drvo je simbol rasta,razvoja,zivota,pa svakome nekad cveta i raste,a nekada i vene i opada…

A sta  vama donosi  naredni mesec, da li ce da vam donese uspeha ili tugu, zavisi od mnogo cega…Ako vas zanima sta vas ceka, vi izaberite jedno od ponudjena cetiri drveta i saznajte sta je to!  Sreca ili tuga,poraz ili uspeh,dileme ili resenja…

AKO STE IZABRALI DRVO BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku drveta pod rednim brojem jedan, osecate da vam sledi novi pocetak. Na pomolu je novi mesec, nova nada i nove obaveze, svima, pa i vama. Vreme je da svoje obaveze  krenete da odradjujete na vreme i bez zastoja.Ono sto ste do sada cinili, nemojte ciniti vise.

Otaljajte sa onim sto ste u zastoju, i ucinite bas sve da se krenete od nule i da vise ne zapustate. Niste u nekoj poziciji, pa nije lose da se borite i da se izborite za svoje mesto na radnom polju.

Ako mislite da vredite i da ste potencijal, pokazite i dokazite. Na drugim poljima ce da bude malo zastoja, ali sledi jedan susret.Od vas zavisi u sta ce da preraste.

AKO STE IZABRALI DRVO BROJ 2

Vikoji ste izabrali ovo drugo ponudjeno drvo, jasno je da zelite novu sansu.Samo da vam se pruzi, vi ne biste zalili da sve svoje ciljeve zaokruzite u jedan.

Sada vam je jasno i gde ste gresili svesno i gde nesvesno. Hteli ili ne, vreme je za istinu da priznate sebi.Sada biste znali kako i sta, i zato je vreme za priznanja,a li i jedan novi zeeliji i odgovorniji korak. U svakom slucaju sada biste cutali i isli napred.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2