Izaberi DRVO I SAZNAJ sta ti DONOSI MAJ-istina pred tobom!

Izaberi DRVO I SAZNAJ sta ti DONOSI MAJ-istina pred tobom!

29. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI DRVO BROJ 3

Vikoji ste izabrali drvopod rednim brojem tri,zelite da sve voje zelje zaokruzite u jednu. Ono sto cini vasu srecu, i sto je vas korak ka njoj,jesu novci.Oni su vamuvek skripali i nikad  ih niste imali dovoljno.

Imate zelju da budete kao drugi, i da se ne razlikujete mnogo od njih. Imacete sansu da menjate  radnu sredinu, mesto i celo okruzenje. Razmislite dobro, sta gubite, sta dobijate i sta je ono sto vas vodi cilju.

Nece vam biti lako, jer sve ima cenu, a vi vidite kolika ce biti cena vaseg uspeha?Hoce li biti vredna toga da se i sami iznenadite, ili ce od vas zahtevati nove zrtve i nova odricanja, kao sto ste imali do sada?

AKO STE IZABRALI DRVO BROJ 4

Vi koji ste izabrali drvo pod rednim brojem cetiri, imate razloga da se hvalite. Na vas ce svako iz okoline da bude jako ljubomoran, jer sam broj cetiri oznacava tesku ljubomoru.

U svome ste zivotu isli korak po korak,i stepenik po stepenik.I sada cete svaku sferu svoga zivota da pratite deo po deo, sa puno paznje  i velikim trudom vase zalaganje na poslu je bez greske.

Radite uporno i vredno, cak i bez pogovora, i kada imate sta da kazete. Kotirani cutanjem i vrednim radom i inteligencijom, ostvaricete  svoje nade i zauzeti cenjeno mesto.

Tako ce se za vas uspesnu osobu da lepe udvaraci, a vi cete izabrati samo jednu, zlata vrednu. Sto se tice prijatelja i tu cete biti postovani i voljeni.

Stranice: 1 2