Nece moci da izbegnu tugu: Ovim znacima ce biti slomljeno srce!

Nece moci da izbegnu tugu: Ovim znacima ce biti slomljeno srce!

28. travnja 2024. 0 By Lala

Tuga je nesto sto niko od nas ne zeli u svom zivotu, ali nekada tugu ne mozemo da izbegnemo. A upravo pripadnici znaka Strelca i Skorpije nece moci da izbegnu tugu u narednom periodu i njima ce biti slomljeno srce…

 

STRELAC

Dragi strelci, vi vec i previse problema imate u zivotu i zaista vam nisu potrebni nikakvi novi, ali vas oni nazalost u narednom periodu ocekuju. Vama period izmedju 1. i 21 maja nece doneti apsolutno nista dobro. On ce vam doneti samo brojne razloge za tugu, kao i ogromne probleme. Vama zvezde tokom tog perioda nece biti naklonjene i zbog toga vas ocekuje mnogo negativnih desavanja.

Vi bi tokom tog perioda prvo mogli ostati bez posla. Vi cete imati ogromnih poteskoca na poslu i zbog toga ce vase zaposlenje biti pod znakom pitanja. Ipak, vama ce taj period pre svega obeleziti razlozi za tugu i to na planu ljubavi. Vas partner ce tokom tog perioda pokazati svoje pravo lice i vi cete se zapitati da li uopste poznajete osobu sa kojom ste u vezi. Vas partner ce ciniti neke postupke sa kojima ce vam tugu nanositi i sa kojima ce vas konstantno stvarati veliku nervozu.

Zbog nekih postupaka vaseg partnera vi cete cak razmisljati i o raskidu. A vi cete zaista veoma tesko moci da izbegnete ljubavni kraj i to zbog izdaje vaseg partnera. Vas partner ce vas izdati i zbog toga ce vam biti slomljeno srce. Vi necete moci da izbegnete tugu. Vama predstoje teski i bolni trenuci, kao i neka desavanja koja vam se ni malo nece dopasti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2