Nedelja ce biti NAJLEPSI DAN  u zivotu OVOG zodijaka jer mu sledi SUSRET za PAMCENJE!

Nedelja ce biti NAJLEPSI DAN u zivotu OVOG zodijaka jer mu sledi SUSRET za PAMCENJE!

29. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete biti spremni za novi dan jer ga cekate sa neizvesnoiscu. Vreme je da se zakljuce neke stvari i da se zna sta ciniti. Pazite sta cinite i nemojte se unapred  nervirati. Znacete i kako da se postavite i sta da resavate.

 

BIK

Ne znate kako da se rese  vase situacije novcane prirode.Ni druge situacije nece biti bolje, pa gledajte sta cete i kako.Vreme  je da budete slobodni da donesete odluku koju i zelite i kakvu i morate.

 

BLIZANCI

Ne ocekujete nista posebno osim da vas svi ostave namiru. Ovih dana se osecate vrlo zbunjeno i tuzno.Zeleli biste da se  malo povucete i osamite kako biste mogli da razmislite.Pred vama je da nesto izvedete na cistinu.

 

RAK

Niste svesni cinjenica da sve vase  misli lete u jednom pravcu.Od vas se ceka da budete odlucni i da ih prosledite dalje. Vreme je da se zna sta vamje ciniti, jer ovako ne ide. Pokazite jednoj osobi da vas privlaci.

 

LAV

Vasa sreca je da se pokrenete  i da upravite nekud.Nemojte da se pravite ludim da ne znate sta biste.Neko vam nudi potvoreno srce i vreme je da ga prihvatite sa ljubavlju. Trebate se osecati pocastvovanim, a ne da se ponaate rezervisano.

 

DEVICA

Srce vas vodi u smeru  koji nije dobar, i vreme je da se opametite.Nemojte sebi da cinite na stetu.Mozda je vreme da ukljucite razum, i da promislite dalje. Sadasnje posledice vas mogu  kostati daljih dana i situacija koje slede.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2