Ovan ce dobiti ono sto je dugo cekao,a dva znaka  ce biti iznenadjeni…

Ovan ce dobiti ono sto je dugo cekao,a dva znaka ce biti iznenadjeni…

29. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da konacno dobijete ono sto ste dugo cekali.Radi se o ostvarenju jedne vase velike zelje. Cinili ste bas sve da se srede vase  nedoumice, i da ostanete pri svome.Sada je red da konacno budete zadovoljni.

 

BIK

Laknuce vam jer ste trpeli besparicu prethodnih dana.Sada ce vam biti mnogo bolje, i vreme je da se osecate zadovoljnije. Dobili ste deo zarade kako biste premostili ovaj period, a dalje sta vam bude.Morate da menajte stvari iz korena!

 

BLIZANCI

Niste spremni da se dalje vodite osecanjem da ce se sve srediti. Do sada ste mislili, i nadali ste se uzaludno. Vreme je da konacno budete pomireni da nece bas sve ici kako zamisljate.Jedno je sigurno, vise necete da se lazno nadate.

 

RAK

Spremni ste da ucinite sve sto vam se kaze, ali ne vraca vam se dobrotom. Konacno ste uvideli da nije  sve po zasluzi, ali ne znate da budete losi. Ne bojte se, za vasu dobrotu uvek sledi nagrada.Bicete srecni, pre ili kasnije.

 

LAV

Srce vas vuce na stranu i provodite se  kako vas  nadje drustvo. Odali ste se zivotu  od danas do sutra, i to morate resiti. Neka vas niko ne  koristi, jer prijatelji  uz vas trose vase pare. Kao da cete biti slepi kod ociju.Ne dajte se vise iskoristavati, nosite svoju tugu sami!

 

DEVICA

Dani su kao  godine dugi i teski, ali se nadate da ce da prodju. Vreme je da se pojavi jedan lik i da odnese i vasu samocu, kao i tugu. Zato pokusajte u danima sto slede da se okrenete u smeru  novih koraka i da okrenete novi list.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2