Rak srecan,Jarac dobija lepe vesti, evo kome  se zivot menja iz korena!

Rak srecan,Jarac dobija lepe vesti, evo kome se zivot menja iz korena!

29. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ceo zivot se trudite, ali vam se cini uzalud, i bez uspeha.Od vas se ceka da budete spremni da se sada predate, ali ne smete to ciniti. Nikad nije kasno da se okrenete od cilja, ali verujte da mesec koji sledi donosi pocetak boljeg perioda.U svakom pogledu!

 

BIK

Imali ste zucne svadje i rasprave vezane za novac, bas ovih dana. Mesec koji sledi donosi vam nove probleme pa gledajte sta cete. Budite odlucni kako da resite taj problem koji se stalno ponavlja.Nemojte da trgate i sebe i druge.

 

BLIZANCI

Vas osecaj za  resavanje problema je haotican. Imate ih mnogo, pa morate znati kako da podmirite izdatke koji slede.Osim sto ih necete moci da podnesete sami, pravicete sami sebi problem sto ste optereceni.

 

RAK

Vreme je budete  spremni u dolazecem mesecu  da budete srecni. Jedva ste se izborili za svoju srecu, i sada  budite ponosni sto ste uspeli.U vasem slucaju  se mozete radovati unapred jer ste bili hrabri da predjete cak i najvece prepreke.

 

LAV

Niste svesni onog sto sledi, ali biste morali da se okrenete  napred. Ne smete se predavati na putu ostvarenja. Samo jaki uporni mogu da se nadaju uspehu, ostali ce ostati praznih rukava.Od vas se ceka da pokusate sve na poslovnom planu.

 

DEVICA

Mesec koji vam obecava mnogo, dace vam snagu koja vam je sada potrebna.Od vas zavisi da li cete se radovati.Na vama je da ucinite sve kako biste ocarali osobu koja vam se svidja.I kako bi vas primila u svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2