Rak srecan,Jarac dobija lepe vesti, evo kome  se zivot menja iz korena!

Rak srecan,Jarac dobija lepe vesti, evo kome se zivot menja iz korena!

29. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nadate se nekim vestima koje nikako da stignu.Mozda ce uskoro doci i za vas biti jako  lepe.Na vama je da cekate i da  ne gubite ni veru da cete docekati, ni nadu da ce biti sve kako zelite.Ovo je vas mesec nada!

 

SKORPIJA

Zelite da se resite jednoga strelca jer vas stalno zacikava.Mada vam se svidja, izgleda da vas nije dobro procenio.Vasa nezna osecanja je okrenuo na salu i dok vi pocinjete da ga volite, on zeli samo avanturu sa vama.

 

STRELAC

Ponecete se neozbiljno prema jednoj osobi, ne znajuci da vas voli tajno. Ucinice vam se kao neko ko samo flertuje sa vama.Vasa ce steta biti sto  ste je pogresno procenili, i sto cete ostati kratkih rukava.

 

JARAC

Srecom, osecate da se blize i lepsi i topliji dani za vase srce.Ovo su bili i hladni i beznadni.Kako cujete lepe vesti, neko se ponovo vraca u vase mesto. Bice to nesto prelepo sto ce vam vratiti volju za zivot i veru u ljubav.

 

VODOLIJA

Osecate da ce ovo biti mesec za vas poslovni uspeh.Zapeli ste punom snagom i cinite bas sve da se dokazete.Vreme je da budete odlucni, da idete dalje i da pokusate da ostane na lestvici uspeha.Imate vise razloga.Jedan ce biti jedna osoba.

 

RIBE

Vreme je da okrenete novi list i krenete da menajte zivot iz korena! Pocev od vasih emocija, od emotivnog polja, pa do uspeha na poslu. Nadate se da cete uspeti da stvari okrenete za trista stepeni i da nadjete svoje mesto koje vam i pripada.Vreme je da sami sebi budete vodja, a ne da vam zapovedaju svi drugi.

 

Stranice: 1 2