Rak lepo raspolozen,Vaga donosi odluke, Sreca prati Jarca na svakom koraku, a Riba tuguje…

Rak lepo raspolozen,Vaga donosi odluke, Sreca prati Jarca na svakom koraku, a Riba tuguje…

29. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Odavno se nesto kanite i sada je doslo to vreme. Ovih dana cete doneti neke vazne odluke,  vezane za vas zivot u celini. Posle njih, nista vise nece biti isto. Ono sto ostaje na partneru je ili da se izjasni da ih prihvata, ili da odustane!

 

SKORPIJA

Niste bas tako srecni, niti tako tuzni, ali ste negde na sredini.Bas vam se ne svidja takva ocena, jer vi je ne priznajete. Zelite biti ili napred, ili ne ucestvovati u zivotnim situacjama. Od vas se ceka da budete reseni  i tacno znate sta hocete!

 

STRELAC

Vas cilj je neko ko je u znaku ribe, i rado biste joj pruzili sve sto zeli. Ona sada tuguje zbog  necega i rado biste joj pomogli.Zelite joj biti sve lek, uteha i ljubav. Idete u njenom smeru da se priblizite i budete joj  sve.

 

JARAC

Do sada nije, ali sada ce vas sreca pratti na svakom koraku.Ovih dana ce se vas zivot menjati iz korena. Vreme je za sitne radosti, za vase nade da se ostvare, kao i za ljubav vaseg srca. Poklonicete je osobi koja vas voli.

 

VODOLIJA

Naredni dani ce vam donetio velike promene.Neke cete rado prihvatiti jer ste i sami zeleli da se dese. Neke druge ce za vas biti neprihvatljive, ali sta je-tu je! U sustini, moracete da prihvatite i lepe i manje lepe stvari.

 

RIBE

Tugujete jer ste povredjeni, i gusi vas osecaj da nemate srece. Bas kao vam uvek pretekne nekom drugom, u vasoj blizini i vas zaobidje. Narednih dana ce jedan strelac da vam bude sve. Postace vasa sreca, ljubav, i lek za tugu.

Stranice: 1 2