IZABERI DETELINU i saznaj sta ti sluti: Jedna je da sledi OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

IZABERI DETELINU i saznaj sta ti sluti: Jedna je da sledi OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

30. travnja 2023. 0 By Lala

Detelina je simbol srece a posebno ona sa cetiri lista…

Ona koju retko ko ima prilike da nadje.Danas se velikom srecom retko ko moze pohvaliti, ali i kada se pohvali, to je opet neka delimicna. Izaberite jednu i saznajte sta vas ceka i sta vam sluti izabrana detelina.

AKO STE IZABRALI DETELINU BROJ 1

Vi  koji ste izabrali detelinu pod rednim brojem jedan, tek pokusavate da nadjete razloga za srecu. Za sada ga niste imali, ali ste se nasli u poziciji  da ga probate traziti i dalje.

Vreme je da krenete od nule na radnom polju i da se izborite bar za svoje mesto.Za sada vam nije po volji to sto radite, ili osecate da  niste zadovoljni. Osecate se i vrednijim i inteligentnijim za ono sto primate.

Zato cete pokusati da resite prvo svoje radno mesto, a onda i neke druge stvari u zivotu. I resili ste dok  se ne obezbedite da necete stati.

AKO STE IZABRALI DETELINU BROJ 2

Vi koji ste izabrali  detelinu  pod rednim brojem dva, vec ste na putu da ostvarite svoju veliku zelju. Vreme je da vam bude konacno bolje i da svoje stvari koje zelite, sada i ostvarite.

Vasa lepa detelina koju ste izabrali ima oblik poklon masne, ali nece biti lako.

Tesko  ce vam biti da se izborite za svoje korake, ali ce vas  terati vas elan. Zelecete da uspete poslovno i na radnom polju da budete postovani i priznati. Nece biti lako, ali cete uspeti da cvrsto stanete na svoje noge.

A kada ste  tu uspesni, lako ce biti da krenete u akciju kod jedne lepe vage koja vas zanima. Zaljubicete se i bicete    zadovoljni i voljeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2