Ljubavna sreca ce napokon  pokucati na vrata ovih zodijaka!

Ljubavna sreca ce napokon pokucati na vrata ovih zodijaka!

30. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Uporno se trudite da stvari postavite na svoje mesto.Vreme je da se okrenete u boljem pravcu, i jasno razlucite neke stvari. Nadjite neke prioritete, i ponasajte se kako osecate. Valda se zna sta vam je vazno,a sta mnogo vaznije.

 

BIK

Spremni ste da se zna sta vam je na srcu da pokazete pred svima. Neko vas jako nervira i osecate se manje vaznim.Ne smete sebi to dozvoliti da vas neko omalovazava. Pokazite da ste  vredni i to i dokazite.

 

BLIZANCI

Od onih ste koji ce se truditi da pokazu svoju snalazljivost. Vrlo ste mudri kada je u pitanju ono o cemu mastate i sta hocete.  Mozda je vreme da pokazete  sta je vas cilj  i sta je ono sto vas  zanima. Radi se o jednoj osobi, zasto to krijete.

 

RAK

Niste bas neke ljubavne srece, pre bi se reklo da vas za sada zaobilazi. Verujte da se nikad ne zna kada ce vas pogledati. Posto ste do sada bili zapostavljeni, vase srce  ce da se iscupa i da pronadje svoj put.

 

LAV

Sanjali ste srecu sa jednom odredjenom osobom i nije vas pogledala.Od vas se ceka da budete zadovoljni drugom sansom. Vreme  je da podjete za njom i da vam se desavaju  nove stvari.Zivot zapisuje i lose i dobro.

 

DEVICA

Srce vam kuca u smeru osecanja prema jednoj vagi. Zavela vas je i dobrotom i lepotom, i sada ne znate sta da cinite. Nemojte da se zalud uzdate da ce vam uzvratiti,ako joj ne pridjete. Recite joj sta osecate pa sta dalje bude!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2