OVAN ce IMATI DOBRU ZARADU,BIKU ce LJUBAV PROMENITI ZIVOT, a BLIZANCE ceka ZANIMLJIV MESEC!

OVAN ce IMATI DOBRU ZARADU,BIKU ce LJUBAV PROMENITI ZIVOT, a BLIZANCE ceka ZANIMLJIV MESEC!

30. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

 

 

POSAO

JAko tezak i naporan period dolazi za sve pripadnike znaka Ovan. Bez obzira kojim se poslom bavili maj mesec je jako naporan.

Imacete mnogo posla koji cete morati da obavite sto pre jer necete smeti da ga odlazete za drugi dan , posto cete u tom slucaju imati i dodatna zaduzenja koja vam se nece ni malo dopasti da radite duplo.

 

 

Pocetak maja  donece i razmisljanja i odluke koje cete morati da donesete . Posao kojim se bavite jeste sa jedne strane naporan…

 

Ali  sa druge strane donosi jako dobru zaradu koje ne biste da se odreknete. Dok sa druge tu je ona jako teska , fizicki pre svega, strana koju niste sigurni koliko cete jos moci da izdrzite .

 

 

U svakom slucaju ta odluka ce zavisiti samo od vas. Sredina meseca donosi previranja ali oko finansija. Jer kolicina posla i zaduzenja koja imate su prevelika za sumu novca koju dobijate zauzvrat.

Imacete ozbiljne razgovore sa poslodavcem u vezi toga.Kraj meseca donosi razresenje vecih pitanja i jednu blagu finansijsku stabilizaciju.

 

ZAUZETI

Ukoliko ste u bracnim ili emotivnim odnosima, za vas u maju sledi jako teska situacija. Kao da vam posal nije previse, i ovo ce vam doci kao dodatno opterecenje.

Partner trazi da se odlucite sta dalje po pitanju vaseg odnosa i zeli da zna kakvi su vasi planovi za buducnost. Ni sami niste sigurni pa sve to odlazete u nedogled.

 

 

Jer niste spremni da se i na taj nacin obavezete. Smatrate da je ovaj odnos sada potaman i ne zelite da menjate. Zapitajte se da li je to onda prava osoba.

Ovi drugi koji tih problema nemaju, moci ce da uzivaju u lepim majskim danima i slave ljubav.

 

 

 

SLOBODNI

Slobodnima sredina maja meseca donosi jako zanimljivo poznanstvo sa osobom iz znaka Blizanaca sa kojom cete odmah pronaci zajednicke teme i interesovanja.

Ovo ce biti idilican mesec nakon toga za vas, pa negde krajem meseca cete aVas status promeniti u srecnoj vezi.

 

Samo od pocetka budite iskreni prema toj osobi.

 

 

 

ZDRAVLJE

Vasa zdravstvena situacija se popravlja i osecacete se dobro,ali to nije razlog da ne posetite endokrinologa jer problem koji imate zahteva posetu lekaru.

 

 

 

Nastavk na sledecoj strani…

Stranice: 1 2