Sledi PONEDELJAK 1.maj,i ovaj ce znak DOBITI OSTVARENJE velike zelje i ljubav o kojoj je sanjao!

Sledi PONEDELJAK 1.maj,i ovaj ce znak DOBITI OSTVARENJE velike zelje i ljubav o kojoj je sanjao!

30. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda je ovaj dan vreme za ostvarenje vasih zelja.Osecate se  pogubljeno i zbunjeno totalno, pa ne znate kako da reagujete.Vase srce mora naci nacina da pokaze da voli, a i koliko voli. Neka ovaj dan bude danm ispunjenja vasih velikih zelja.

 

SKORPIJA

Niste bas u dobroj emotivnoj poziciji i vreme je da to i sagledate. Budite spremni da se okrenete svim silama da resite stanje.Ovako vise ne ide i morate resiti sta cete i kako.Od vas se ceka da pokazete  da cete da rascistite sve nejasnoce.

 

STRELAC

Svidja vamse jedan jarac imislite da cete ga lako osvojiti.Varate se jer nema sanse da  ga tako osvojite, misleci da jedva ceka.  Stoji da cete ga osvajati dugo, i da morate traziti mnoge nacine kako da osvojite njegovo srce.

 

JARAC

Niste svesni sta vas ceka i morate se snaci u tome. Nece biti lako jer cete imati neka neprijatna desavanja. Vasa ljubavna  prica ce malo da potraje, ali ce na kraju da savladate sve prepreke.Na kraju ce sve biti dobro.

 

VODOLIJA

Radujete se boljim stvarima i boljim ocekivanjima.Vase srce vam se nada i zaista mislite da cete zavrediti paznju  i ljubav. Jedna nezna riba ce se usunjati u vase srce, bas kao sto cete vi u njeno.Radujte se!

 

RIBE

Jedna ce se vodolija motati oko vas, ali necete moci da joj odolite. Ovaj period ce biti vreme za ostvarenje vase velike zelje.Vreme je  da dobijete ono o cemu ste uvek mastali,  a to je ljubav za ljubav. Kad osetite da volite srcem i da vam je na isti nacin i uzvraceno.

Stranice: 1 2