Tri dana koja su pred nama ce biti BLISTAVA i SAVRSENA ako ste rodjeni u OVIM znacima!

Tri dana koja su pred nama ce biti BLISTAVA i SAVRSENA ako ste rodjeni u OVIM znacima!

30. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U naredna tri dana vi cete morati da se suocite sa problemima u vasoj vezi. Ocekuju vas promjene koje vam nikako nece lako pasti. Nece vam biti lako jer naredna tri dana vama samo tugu na polju ljubavi donosi.

 

BIK

Necete biti zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama. Osoba do koje vam je stalo nece uzvratiti vasa osjecanja. Pred vama je razocarenje jer vi ste vec dugo vremena zaljubljeni u ti osobu. Nadali ste se da ce ta osoba da vam pokaze svoja osjecanja ali istina vam se nece dopasti.

 

BLIZANCI

Pred vama su dani  koji ce vam donijeti srecu na polju ljubavi koji ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo.

 

 

RAK

Sa voljenom osobom vi provodite predivne dane koji ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti sretni sa svim desavanjima koji su pred vama. Mnogo toga ce   u naredna tri dana da vam krene samo na bolje.

 

LAV

Velika ljubavna sreca je pred vama jer posebno utorak ce biti u znaku velike ljubavi. Pred vama su desavanja koja vam donose srecu za koju ste se u zadnje vrijeme mnogo borili.

 

DJEVICA

Pred vama je ljubavna sreca jer  u naredna tri dana vi cete samo sretni biti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Pred vama su dani velike ljubavne srece koja ce va, znaciti mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2