Zvezde imaju veliko iznenadjenje i UPOZORENJE-ovom znaku sledi finansijska katastrofa u danima koji su pred nama!

Zvezde imaju veliko iznenadjenje i UPOZORENJE-ovom znaku sledi finansijska katastrofa u danima koji su pred nama!

30. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Sve sto pocinje, vi brojite od prvih datuma, pa cete se i sada radovati ovim prvim danima. Znate sta je pocetkom meseca i to vas jako raduje. Ovih dana ste u tezoj novcanoj krizi i sada cete se konacno izvuci.

 

BIK

Vi ste neko ko mnogo trosi, bez obzira da li imate ili nemate.Ne znate da ekonomisete sa novcem i koliko god imate, vi ostanete svorc. Kada nemate vi zaduzite jer imate mocne prijatelje i tako vrtite u krug.

 

BLIZANCI

Ovih dana se radujete maloj novcanoj dobiti koja ce vam doci iznenada. Taman ste  morali da se brinete kako cete prebroditi ovaj period.Morali biste pozajmljivati a to nikako ne volite. Znaci da cete biti u maloj povisici.

 

RAK

Vi ste jako pazljivi sa novcem, jer niste neki kupoholicar.Navikli ste da spajate kraj sa krajem i to ce vas i drzati u normali. Vas novac nikada ne bi promenio, pa nece ni sada. Imate malu ustedjevinu za koju ste prosto zaboravili.

 

LAV

Pred vama je porodicno okupljanje, tako da cete morati da osvetlate obraz. Bas onako kako se i ocekuje od vaseg zvanja i kako biste i sam zeleli.Srce ce vam kucati vrlo ponosno na ono  sto cete imati. ustedeli ste taman da osvetlate obraz!

 

DEVICA

Ne zalite se ni da nemate, kada stvarno nemate! Ali se takodje i ne hvalite kada stvarno imate, jer niste hvalisavi. Svesni ste da je vas novcanik, bio prazan ili pun, samo vas! I krajnje je vreme da pokazete da cete se oslonajti na svoje finansijske granice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2