Jarac, Ribe i Devica ce ovu sedmicu PAMTITI do KRAJA ZIVOTA! Evo i zasto!

Jarac, Ribe i Devica ce ovu sedmicu PAMTITI do KRAJA ZIVOTA! Evo i zasto!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Postali ste suvise oprezni, a znate i zasto.Morate biti oprezni bar sada u poziciji koja nije dobra.Vreme je da se okrenete u smeru svojih interesa i da ne dozvolite nikome da vas ubedi u nesto sto ne mislite.

 

BIK

Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna kako biste se okrenuli na bolje. Ni ovako vise ne mozete.Odavno ste u poziciji onoga koji gubi, a da to ne date za pravo nikome. Ovih cete dana da sagledate bolje sve svoje pozicije.

 

BLIZANCI

Imate razloga da se ljutite na jednog raka, ali verujte da je to vasa greska. Njemu se omakla jedna sitna greska, a uzeli ste je za veliki problem.Ako  bolje pogledate, vreme je da se vase srce sredi i da budete onajkoji ce oprostiti.

 

RAK

Jednom ste blizancu oprastali sve,a on vama  sada uzima za ljutnju par sitnih reci. I ne pomisljate sta je sve njemu  oprosteno sa njegove strane. Samo pogledajte realno i saberite bas sve svoje pozicije.Tako vise nece moci!

 

LAV

Mnogo ste ponositi i tvrdoglavi, da biste bili srecni. Nemojte se zaliti na srecu, da je  manje ponosa, sreca bi bila veca.Na vama je odluka da je donesete ovih dana. Mogli biste biti i srecni i zadovoljni, cak srecniji od mnogih.

 

DEVICA

Osecate i tugu i bes sto vam jedan rak zanemario. Ako vam je za utehu, ovih ce vam dana jedna vodolija da poklanja paznju.Okrenite joj se i pokazite da ste dostojni njene ljubavi. Rado bi vam dala srce na dlanu! Pamticete ove dane!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2