Jarac, Ribe i Devica ce ovu sedmicu PAMTITI do KRAJA ZIVOTA! Evo i zasto!

Jarac, Ribe i Devica ce ovu sedmicu PAMTITI do KRAJA ZIVOTA! Evo i zasto!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste zvanicno ni sami, niti ste u emotivnoj vezi. Mada to zelite i pokusavate dugo, nije vam uspelo.Jedan vas strelac shvata jako neozbiljno i igra se sa vasim osecanjima. Resite ovih dana i nadjite pravo resenje.

 

SKORPIJA

Gledate sa visine na neke odredjene osobe,a znate da to nije dobro. Vreme je da budete spremni da se  povucete i spustite loptu.Nekome se svidjate i to je obostrano  i lepo. Zasto se onda ponasate kao da nije tako i rusite necije snove?

 

STRELAC

Srce vam se cepa kad vidite jedno bice, koje vam se svidja, ali ne znate da pokazete.Zasto kvarite svoju srecu i njegove nade? Vreme je da se resite oboje, ili da krenete u vezu, ili da jedno druge oslobodite i podjete svako na svoju stranu.

 

JARAC

Sreca vas je sada nasla i vreme je da vam se smese bolji dani.Neko se u vas zaljubio i srce vam treperi u njegovoj blizini.Vreme je da ove dane pamtite do kraja zivota, a zasto tek cete osetiti. Smesi vam se sreca.

 

VODOLIJA

Radujte se svemu lepom jer moze biti i tako! Ako tako zelite da bude, morate dati svoj doprinios, umesto da se inatite.Inat vam samo cini gore i vreme je za radovanje.Trazite razlog, nadjite povod, i okrenite se rapolozenju, a ne nervozi!

 

RIBE

Ljubav je vasa tako lepa i mozete ocekivati da ce da preraste u dublju vezu. Ovih dana ce vam partner pokazati da vas voli, a i koliko. Ako je i vama stalo da traje i potraje, ukazite mu  poverenje i zakunite mu se na vernost.


 

Stranice: 1 2