Nema sumnje da ce utorak ovom znaku doneti LUDU SRECU,PRAVU LJUBAV i POMIRENJE!

Nema sumnje da ce utorak ovom znaku doneti LUDU SRECU,PRAVU LJUBAV i POMIRENJE!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete ubedjeni u jedno,a to je da ce ovaj dan biti vas dan.Mozda ne najbolji u zivotu, ali ce bizi jedan od slicnih. Srescete svoju prvu pravu ljubav, i to ce vas vinuti put visina.Vreme je da ponovo budete na pocetku srece.

 

BIK

Ne znate da se okrenete u smeru onoga sto vam sledi, a vreme je.Okrenite se napred, jer samo tako cete moci da gledate jedno lice. Na vase iznenadjenje, dolazi vam u susret , i to ce biti pocetak jedne lepe veze.

 

BLIZANCI

Radujete se ovome danu jer cete se snaci na svoj nacin. Mada cete raditi, vreme je da vam bude lep i da ga provedete u drustvu. Mada cete i raditi, ipak cete to ciniti sa voljom.Vase raspolozenje ce biti na nivou.

 

RAK

Vama je skoro svaki dan isti jer kao da imate iscrtane kote. Od ranog jutra idete smerom koji vas vodi i koji jeste zacrtan. Vreme je da se malo opustite, a ne da trcite kako biste bili za primer.Niko vam to ne vidi.Pocnite sebe da cenite.

 

LAV

Zasto mislite da cete sve  nade da  budu ostvarene i da necete imati problema?Ponasate se kao da sve lepo mora vama, a lose drugima.Verujte da cete se uskoro i sami cudite zapletu situacije u koju cete upasti. Kraj dana donosi sitne neprijatnosti.

 

DEVICA

Radujete se svojim uspesima i vreme je da budete uporni. Mada ste se plasili da necete uspeti u necemu, ipak ste dali sve od sebe. Nemojte da zalite sto ste se  trudili, jer najbolje sledi tek na kraju.Za vas, nesto  lepo na kraju dana.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2