Saznajte kakva vam ljubavna buducnost sledi u narednih mesec dana!!

Saznajte kakva vam ljubavna buducnost sledi u narednih mesec dana!!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nece vam biti lako u ovom mesecu, i vreme je da se okrenete  ozbiljnijim stvarima.Sada je vreme za bolja desavanja, ali niste svesni sta sledi. Pred vama je da budete jaki i da se okrenete ka cilju. A vas cilj ce biti  da istrajete u  onome sto vas zanima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase zabave su pri kraju i moracete  se uozbiljiti. Od vas se ceka  da budete neko ko ce stvari morati da gleda ozbiljnijim ocima.Vase srce kuca za neke promene, ali da one vode na bolje.  Pred vama je  da se prihvatite ciljeva.

 

BLIZANCI

Vasa sreca zavisi od vaseg partnera, i od njega ce sve da pokrene. Ako mozete da se oslonite na partnera, sve moze biti dobro. Od vas zavisi kuda cete i kako, a vi biste za partnerom. Pitajte se da li on to zeli?

 

RAK

Ovo ce biti mesec vasih sitnih promena, ali i vecih obaveza koje vas cekaju.Te obaveze se  moraju zavrsiti, jer to je vreme  predvidjeno samo za njih. Mada znate da cete biti premoreni, bar cete posle uzivati u rezultatima svoga rada!

 

LAV

Tera vas razum da se posvetite poslu i obavezama, a srce vas vuce na drugu stranu. Zanemarujete posao jer vas on razdvaja od voljene osobe i tera vas da slusate njegove pridike. Obicno ce to biti prigovori da ste ga zanemarili.

 

DEVICA

Vec ste svesni nekih cinjenica, i ne mozete pobeci od istine. Mada uporno prigovarate  partneru i bezite od istine, necete moci. Moracete da prihvatite kad tad ono sto je na  tapetu kao istina.Bas ona koja nece biti bas prijatna!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2